Nieuwsberichten


13/03/2018 * Telefonische hulplijn Stop it Now!
Stop it Now! biedt ondersteuning aan mensen met pedofiele gevoelens en hun naasten. Je kan er terecht voor een luisterend oor, informatie, advies en ondersteuning.

5/03/2018 * Nieuwe buddy-medewerker
Half maart start onze nieuwe buddy medewerker op onze locatie in Diest.

20/11/2017 * Tijdelijk nieuwe locatie vestiging Sterrebeek
Onze locatie in Sterrebeek is aan verbouwing en uitbreiding toe. Om de hinder te beperken verhuist CGG Sterrebeek tijdelijk naar UPC KULeuven - campus Kortenberg.

8/08/2016 * Kinderen uit de Knel
Kinderen uit de Knel is een groepsprogramma voor ouderparen (ex-partners) en hun kinderen.

Welkom

  

Algemene folder

 

Het CGG Vlaams-Brabant Oost biedt ambulante hulp aan kinderen, volwassenen en ouderen met ernstige psychische problemen of psychiatrische stoornissen en aan hun omgeving.

Naast het verlenen van basiszorg is het centrum gespecialiseerd in preventiewerk, drughulpverlening, forensische hulpverlening, problematiek van kindermishandeling en andere.

  

De zorg wordt verstrekt op 5 locaties: Aarschot, Diest, Leuven, Sterrebeek en Tienen. Elk van deze locaties bedient, in hoofdzaak, de inwoners van de omliggende gemeenten.  

  

De teams werken multidisciplinair. Ze bestaan voornamelijk uit psychiaters, psychologen en maatschappelijk werkers. De hulpverleners beschikken over diverse expertises zowel inzake aard van de problematiek als behandelingsmethodiek.

 

U kan het CGG iedere werkdag bereiken tijdens de kantooruren.  CONTACT

 

 

Disclaimer

Privacyverklaring 

 

 

 

 

 

 

 

Dringend nood aan een gesprek?

Dan kan u ook steeds terecht bij de zelfmoordlijn op het telefoonnummer 1813 of chat via de website www.zelfmoord1813.be

Vestigingsplaatsen
vzw CGG Vlaams-Brabant Oost


Om te weten op welke vestigingsplaats u zich kan aanmelden: vul hieronder uw postcode in, kies een doelgroep en klik op zoek.

Postcode Doelgroep
zoek  wis