Nieuwsberichten

30/04/2020 * Groepscursus voor ouders van problematische gamers
In het najaar start een nieuwe groepscursus voor ouders van problematische gamers.

2/04/2019 * Reboot - Een kamp voor jongeren (15j - 18j) die overmatig gamen en nood hebben aan meer offline activiteiten
Tijdens het Reboot kamp worden deelnemers uitgedaagd om op een actieve, creatieve en reflectieve manier aan de slag te gaan met leeftijdsgenoten die eenzelfde passie hebben voor gamen. Na het kamp maken de deelnemers uit van een online community en wordt het verderzetten van gezamenlijke offline activiteiten gestimuleerd.

8/01/2019 * Epilepsiedag 9 februari
Zaterdag 9 februari gaat de 8ste Epilepsiedag door te Gent. Meer info op www.epilepsieliga.be/epilepsiedag.


13/03/2018 * Telefonische hulplijn Stop it Now!
Stop it Now! biedt ondersteuning aan mensen met pedofiele gevoelens en hun naasten. Je kan er terecht voor een luisterend oor, informatie, advies en ondersteuning.

20/11/2017 * Tijdelijk nieuwe locatie vestiging Sterrebeek
Onze locatie in Sterrebeek is aan verbouwing en uitbreiding toe. Om de hinder te beperken verhuist CGG Sterrebeek tijdelijk naar UPC KULeuven - campus Kortenberg.

 

CORONA - Covid-19

 

Beste cliënt

Uw afspraken kunnen in het CGG doorgaan mits opvolging van de veiligheidsmaatregelen opgelegd door de overheid.
Wij vragen dat u een chirurgisch mondmasker draagt. Heeft u er geen ter beschikking, kan u één vragen aan het onthaal of aan uw therapeut of arts. Bij het binnenkomen ontsmet u uw handen. Als u koorts heeft, u grieperig voelt of tekenen vertoont van een verkoudheid, komt u niet naar het CGG maar neemt u contact op met de huisarts en zegt uw afspraak bij ons af.

Bedankt voor uw begrip.

     

meer info rond het Coronavirus vindt u op: https://www.info-coronavirus.be/nl/


Algemene folder CGG Vlaams-Brabant Oost

 

Het CGG Vlaams-Brabant Oost biedt ambulante hulp aan kinderen, volwassenen en ouderen met ernstige psychische problemen of psychiatrische stoornissen en aan hun omgeving.

Naast het verlenen van basiszorg is het centrum gespecialiseerd in preventiewerk, drughulpverlening, forensische hulpverlening, problematiek van kindermishandeling en andere.

  

De zorg wordt verstrekt op 5 locaties: Aarschot, Diest, Leuven, Sterrebeek en Tienen. Elk van deze locaties bedient, in hoofdzaak, de inwoners van de omliggende gemeenten.  

  

De teams werken multidisciplinair. Ze bestaan voornamelijk uit psychiaters, psychologen en maatschappelijk werkers. De hulpverleners beschikken over diverse expertises zowel inzake aard van de problematiek als behandelingsmethodiek.

 

U kan het CGG iedere werkdag bereiken tijdens de kantooruren.  CONTACT

 

 

Disclaimer

Privacyverklaring 

 

 

 

 

 

 

 

Dringend nood aan een gesprek?

Dan kan u ook steeds terecht bij de zelfmoordlijn op het telefoonnummer 1813 of chat via de website www.zelfmoord1813.be

Vestigingsplaatsen
vzw CGG Vlaams-Brabant Oost


Om te weten op welke vestigingsplaats u zich kan aanmelden: vul hieronder uw postcode in, kies een doelgroep en klik op zoek.

Postcode Doelgroep
zoek  wis